U verblijft niet alleen in de privacy van een luxe appartement.
In en rond De Lievde kan u meer dan genieten van de faciliteiten die de logies en de omgeving te bieden hebben.

Ligging

Vlakbij kunst- en winkelstad Gent en centraal in de driehoek Brugge-Antwerpen-Brussel gelegen met onder andere het Meetjes-, het Leie- en Scheldeland en de kust in de nabijheid. De ligging langs De Lieve is een bijzondere troef! 

Wellness

U geniet van april tot oktober van het heerlijk verwarmde zwembad, de mooie tuin en de zonovergoten terrassen. Onze mooie wellnessfaciliteiten met een authentieke massage Jaccuzi, Finse sauna en solarium met relaxruimtes kunnen privé afgehuurd worden, ook zonder overnachting, Marc en Quincy verzorgen ontspannende relaxatie massages. Om zo goed mogelijk tegemoet te komen aan uw wensen,  vragen wij om de massages en wellnessfaciliteiten minimaal 1 week voor uw verblijf te reserveren..

Parkeren

Er is gratis afgesloten parking voorzien bij de accommodatie. Wenst u liever gebruik te maken van onze gesloten garage, dan kan dat tegen meerprijs.
Een early check-in is geen probleem. Laat uw wagen achter op onze parking en verken reeds de omgeving.

Ruimte, luxe en sfeer

De ruime luxe kamers bieden u kwaliteit en comfort. De wellness, het zwembad, de minibar, laptopkluis, regendouche, badjassen, slippers, haardroger, het music surround systeem, flatscreen tv's, gratis wifi, enz. zijn enkele van de royale voorzieningen die uw verblijf compleet maken.

Culinair

Er is een minibar voorzien op de kamer die naar uw wensen kan aangevuld worden. Daarnaast kan u ook een lekker ontbijt of lunch reserveren. Koffie water en thee zijn steeds aanwezig op de kamer.

Ook de buurt biedt vele culinaire topadresjes.

Korte en lange verblijven

Wat de reden en de termijn van uw verblijf ook is. Wij bieden een pakket op maat. Een weekendje weg, of een long stay in functie van uw zakenreis? Alles kan.

Green Key

In 2020 behaalde De Lievde samen met zes andere toeristische plekken in het Meetjesland, het 'Green Key' label. Wij zijn bijzonder fier dit label te mogen dragen en uitdragen.

Wij citeren Green Key zelf: "Green Key is hét internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche en zakelijke markt. Bedrijven met een Green Key keurmerk doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat hun gasten inleveren op comfort en kwaliteit. Zij gaan daarbij een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist. Zo zal een Green Key accommodatie altijd zuinig omgaan met energie en water.  En dit allemaal met een bijzondere aandacht die niet alleen uw comfortgevoel bevordert, maar dus ook de status van natuur en milieu."

Bekijk het filmpje via volgende link.