U verblijft niet alleen in de privacy van een luxe appartement.
In en rond De Lievde kan u meer dan genieten van de faciliteiten die de logies en de omgeving te bieden hebben.

Ligging

Vlakbij kunst- en winkelstad Gent en centraal in de driehoek Brugge-Antwerpen-Brussel gelegen met onder andere het Meetjes-, het Leie- en Scheldeland en de kust in de nabijheid. De ligging langs De Lieve is een bijzondere troef! 

Wellness

U geniet gratis van onze mooie wellnessfaciliteiten. Er is ook mogelijkheid om massages te reserveren en te genieten op ons zonneterras.

Parkeren

Er is gratis afgesloten parking voorzien bij de accommodatie. Wenst u liever gebruik te maken van onze gesloten garage, dan kan dat tegen meerprijs.

Een early check-in is geen probleem. Laat uw wagen achter op onze parking en verken reeds de omgeving.

Ruimte, luxe en sfeer

De ruime luxe kamers bieden u kwaliteit en comfort. De wellness, het zwembad, de minibar, laptopkluis, regendouche, badjassen, slippers, haardroger, het music surround systeem, flatscreen tv's, gratis wifi, enz. zijn enkele van de royale voorzieningen die uw verblijf compleet maken.

Culinair

Er is een minibar voorzien op de kamer die naar uw wensen kan aangevuld worden. Daarnaast kan u ook een lekker ontbijt, brunch of lunch reserveren. Koffie water en thee zijn steeds aanwezig op de kamer.

Ook de buurt biedt vele culinaire topadresjes.

Korte en lange verblijven

Wat de reden en de termijn van uw verblijf ook is. Wij bieden een pakket op maat. Een weekendje weg, of een long stay in functie van uw zakenreis? Alles kan.